"Elmon staat voor techniek."

Erkend leerbedrijf & snuffelstages
Als leerbedrijf wil Elmon eraan bijdragen dat meer jongeren een gerichte vakopleiding kunnen volgen. Wij begeleiden leerlingen die bezig zijn of willen starten met technische beroepsrichtingen zoals (aankomend) monteur in de utiliteit, besturingstechniek en industrie. Voor alle richtingen geldt dat mensen in de functiegebieden kunnen doorgroeien tot leidinggevend niveau met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Jongeren met deze belangstellingssfeer kunnen bij Elmon instromen en uitgroeien tot vakvolwassen installatietechnici.

Elmon wil jonge mensen in algemene zin interesseren voor een loopbaan in de elektrotechniek. We bieden daartoe jaarlijks een aantal stageplaatsen voor zowel BOL als BBL opleidingen. We zijn ook erkend Kenteq leerbedrijf conform de criteria van de Kenteq en wij bieden ruimte voor korte snuffelstages in het kader van beroeps oriënterende programma‘s. Ook voor gemotiveerde mensen met technische scholingsachtergrond - HBO - zijn er interessante mogelijkheden bij Elmon.

Schoolverlaters
Ben je net klaar met je studie en heb je zin in een leuke uitdagende baan in de elektrotechniek, aarzel dan niet en stuur je sollicitatie brief naar onderstaand adres. Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een uitdagende baan bij een dynamische organisatie in een complexe markt.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
  • Marktconform salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
Elmon staat voor techniek. Techniek op topniveau. Alle technische installaties voor gebouwen, productie- en proceslocaties kunnen we aan. Van ontwerp tot onderhoud. Inclusief besturingen en ICT. Met innovatieve technieken en aansprekende klanten.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, stuur dan een brief of e-mail met curriculum vitae naar:
Elmon
Postbus 43
2964 ZG Groot-Ammers
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

FaLang translation system by Faboba