Over ons

Elmon is een dynamisch en flexibel bedrijf. Wij streven ernaar producten en/of diensten te leveren die zich onderscheiden door kwaliteit en innovatie.

header paneelbouw

"Elmon voorop in techniek."

Werkplaats
Voor onze eigen projecten en onze opdrachtgevers hebben wij een compleet ingerichte werkplaats inclusief uitgebreid magazijn waar wij de panelen bouwen. De ene keer maken ze onderdeel uit van een totaalproject, de andere keer niet. Soms leveren we specifieke schakelkasten, soms complete series. Of een kast nu complex of eenvoudig is, elk paneel wordt uitgebreid getest. De monteurs mogen immers bij de installatie niet voor verrassingen komen te staan!

Tevens komt het ook regelmatig voor dat de gehele engineering uitgewerkt wordt door de klant. Dan bouwen wij aan de hand van de aangeleverde tekeningen. Wij bieden de mogelijkheid en ruimte voor de  opdrachtgever om zelf de panelen te testen en af te nemen. Wij hebben voldoende ruimte om zeer uitgebreide tests te doen, zonodig plaatsen wij een generator.  Wij kunnen uw specifieke wensen invullen.

Onze panelenbouwers hebben veel ervaring en weten dat u hoge eisen stelt aan het hart van uw besturing!

img 3266
dsc02898img 3303
FaLang translation system by Faboba