Over ons

Elmon is een dynamisch en flexibel bedrijf. Wij streven ernaar producten en/of diensten te leveren die zich onderscheiden door kwaliteit en innovatie.

header overons

"Doen wat we zeggen is ons motto."

logisticon water treatment 2014 lowres groot

Logisticon Water Treatment B.V.
Logisticon is een verzamelnaam voor twee bedrijven die zich bezig houden met het ontwerpen, bouwen, verkopen en verhuren van waterzuiveringen. Logisticon is net als Elmon gevestigd in Groot-Ammers. Het bedrijf heeft een nieuwbouw en een verhuur afdeling, een en ander zoals hieronder omschreven.

Logisticon Waterbehandeling
Logisticon Waterbehandeling ontwerpt en bouwt in haar eigen fabriek complete waterzuiveringsinstallaties. Bijvoorbeeld voor de bereiding van drinkwater en proceswater, maar ook voorzuivering van communaal en industrieel afvalwater. Ook in de milieutechniek zijn zij werkzaam op het gebied van grondwaterzuivering en grondwatersanering. Bekende technieken die door Logisticon worden toegepast zijn onder meer zandfiltratie en actieve koolfiltratie, DAF flotatie, lamellen separatoren, MBR, Ultra Filtratie (UF) en Nano Filtratie (NF) en natuurlijk omgekeerde osmose (RO). Deze technieken worden ook gebruikt voor afvalwater hergebruik en voor zuiveren van oppervlakte water.

Voor verdere informatie willen wij u graag doorverwijzen naar:
www.logisticon.com of www.mobile-watertreatment.com


 

logisticon verhuur 2014


Logisticon Verhuur
Logisticon Verhuur is Europa’s grootste verhuurder van waterzuivering- en behandelingscomponenten. Overal in Europa treft u de zuiveringscomponenten van Logisticon Verhuur aan. Denkt u hierbij aan zandfilters, actiefkool filters, striptorens, pompen, bufferbakken, lamellen separatoren, beluchters, biorotoren, ionenwisselaars en membraansystemen. Veel installaties worden gebruikt voor het ontijzeren of saneren van vervuild grondwater, maar ook voor tijdelijke oplossingen van problemen met effluent van afvalwaterzuiveringen en bij de proceswaterbereiding.

Unieke samenwerking
Elmon draagt zorg voor de meeste elektrotechnische installaties van Logisticon. Doordat beide bedrijven zo dicht bij elkaar zitten is met deze samenwerking een unieke situatie ontstaan waardoor complete installaties op frame ook bedraad, geprogrammeerd en getest (FAT) kunnen worden in de fabriek van Logisticon. 

Voor verdere informatie willen wij u graag doorverwijzen naar:
www.logisticon.com of www.mobile-watertreatment.com
Intertech

Intertech

Intertech Mechanical B.V. houdt zich sinds de oprichting bezig met het ontwikkelen, samenstellen, bouwen en assembleren van:

  • Noodstroomsets
  • WKK-installaties
  • Containerised Gensets
  • Twin-Packs
  • VSP-units

Intertech Mechanical B.V. heeft hiervoor een moderne, goed ingerichte werkplaats tot haar beschikking met een oppervlakte van ± 2000 m2.

Alle door Intertech Mechanical B.V. gebouwde machines worden in eigen beheer getest en proefgedraaid, zodat aan de klant een totale unit wordt afgeleverd welke bedrijfsklaar is en dus direct inzetbaar is. Voor deze testen beschikken zij over een uiterst moderne testhal waar tot een maximaal vermogen van 6MWe en 3MWth getest kan worden. Dit kan voor zowel diesel- als gasmotoren, ook motoren met alternatieve brandstoffen kunnen getest worden op hun functioneren.

Voor verdere informatie willen wij u verwijzen naar: www.intertechbv.com

 

FaLang translation system by Faboba